Перейти к основному содержимому

Биоконверсия

Запись на курс закрыта

Пәннің қысқаша мазмұны

Курс конверсия түрлері, биоконверсия және тура биоконверсия, биоконверсиядағы өсімдік және ауыл шаруашылық өнімдерінің негізгі түрлері, ферменттер және ферметтік препараттар, өндірістік қалдықтар түсінігі, өндірістік қалдықтарды жою үшін ғалыми және техникалық шешу жолдары сияқты сұрақтар мен мәселелерді қарастырады

Пәнді оқыту мақсаты

Биотехнологиялық өндірістерде қолданылатын биоконверияның негізгі түрлері туралы білімді қалыптастыру

Пән бойынша оқыту нәтижелері

Өсімдік шикізатын биоконверсиялаудың жалпы қағидалары мен жекелеген кезеңдерін айқындайды, Өсімдік шикізатынан тағам өнімдерін өндіріс қалдықтарын кәдеге жарату процесін басқарудағы ғылыми тәсілдерді атайды Биоконверсияның технологиялық процестерін жүргізу шарттарын таңдайды Өндірістің технологиялық процесінің тиімділігін арттыру, өнім өндірісінің еңбек сыйымдылығын төмендету, өндірістің экологиялық қауіпсіздігі бойынша ұсыныстар әзірлейді.

Курс авторы

Фотография преподавателя #1

Асембаева Эльмира Куандыковна

Лектор кафедры «Пищевая биотехнология». Магистр. E-mail elmiraasembaeva@mail.ru сот. 87074575972 Кафедраның орналасқан жері (ғимарат, кабинет) Фуркат кәшесі 348/4, корпус №3 А, 807 кабинет. Кафедра телефоны 293-52-84