Перейти к основному содержимому

Нан өндірісінің технологиясы

Запись на курс закрыта

Пән сипаттамасы

Білім алушылардың нан және нан өнімдері өндірісінің ғылыми жетістігі және осы саладағы алдыңғы қатардағы өндірістік тәжірибелерді ескере келе технологиялық үдерістерінен тұратын жеке үдерістер мен оперциялардың негізі мен мәні, сонымен қатар ҚР азық-түлік қауіпсіздігі бағыты бойынша да керекті білімді алуы.

- нан және нан өнімдері өндірісі үшін қолданылатын негізгі және қосымша шикізаттардың сапасына қойылатын талаптарды үйрену; - нан және нан өнімдері өндірісінің технологиялық жеке сатыларының режимдерін және технологиялық схемаларын үйрену; - дайын өнім және жартылай фабрикаттардың, шикізаттардың қасиетіне және жағдайына әсер ететін технологиялық үдерістердің негізгі сатыларындағы жүретін физикалық, механикалық, жылу алмасу, физикалық-химиялық, биохимиялық, микробиологиялық үдерістерінің мәнін меңгеру; - дайын өнім және шикізаттардың қасиетін бағалайтын, шығарылатын өнімдердің сапасын және тағамдық құндылығын жоғарылататын заманауи әдістерін игеру

- арнайы бағыттағы ұн өнімдерін өндіруге қоғамның қажеттілігін анықтайды; - технологиялық процесс кезінде туындайтын техникалық мәселелерді шешеді; - арнайы мақсаттағы ұн өнімдерінің химиялық құрамы мен физикалық қасиеттеріне өзгерістер енгізеді. - нормативтік құжаттарды арнайы бағыттағы өнімдерін өндіруде қолданады; - технологиялық процестің барысын бақылауды және өнім сапасын жақсарту үшін белгілі бір түзетулерді жүзеге асырады.

Ссылки на видеолекции

Видео лекция 1

Видео лекция 2

Видео лекция 3

Видео лекция 4

Видео лекция 5

Видео лекция 6

Видео лекция 7

Видео лекция 8

Видео лекция 9

Видео лекция 10

КУРС АВТОРЫ

Изембаева Асель Камалсеитовна

Лауазымы Сениор-лектор, Кафедраның орналасқан жері (ғимарат, кабинет) Фуркат көшесі 348/4 308 ауд.276-97-06 (111 ішкі)