Перейти к основному содержимому

Управление качеством услуг в ресторанном и гостиничном бизнесе

Запись на курс закрыта

Курстың мақсаты

студенттерді кәсіпкерлік қызметінің теориялық және практикалық білімімен қамтамасыз етіп, сондай-ақ әртүрлі ұйымдық-қоғамдық формадағы өз ісін ашуды қарастыру, кәсіпорын жайында ой туындағаннан бастап кәсіпорынның функционалдық тетігімен аяқтау.

Курстың қысқаша сипаттамасы

Курста қарастырылған сұрақтар келесі жаңа білімді ұйымдастыру саласымен тығыз байланысты: - білім алушылардың өз меншігіндегі ісін және кәсіпорынды ұйымдастырудың теориялық, тәжірибелік білімімен, біліктілігін игеру жолдары; - мейрамхана және қонақ үй бизнесіндегі қолданатын кәсіпкерліктің ұйымдастырушылық - құкықтық формаларымен.

Автор туралы

Фотография преподавателя #1

Сарсебаева Айгуль Муктаровна

«Туризм және сервистік қызмет көрсету» кафедрасының лекторы, ғылым магистрі. Бірнеше ғылыми мақалалардың және оқу құралдарының авторы болып табылады. Оқу құралдары: 1. «Қонақжайлылықты ұйымдастыру сферасындағы қызметкерлер құрамын басқару»: Оқу құралы // Алматы, АТУ 2014.- 204б. 2. Мейрамхана ісі және мейманхана бизнесіндегі брондау және резервілеу: Оқу құралы/ Алматы:АТУ, 2018.-71б. 3. Туризм инфроқұрылымы:теория және практика. Алматы ТОО «Лантар Трейд» 2019-154 бет.